Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Obchodný priestor na prenájom v srdci Dunajskej Stredy

Ulica: Námestie Ármina Vámbéryho
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Obchodný priestor v srdci Dunajskej Stredy ponúka možnosti, ktoré viete využiť na čokoľvek, od A po Z. Či sa jedná o obchod s potravinami, oblečením, salón krásy, reštaurácia, detský kútik... fantázii sa medze nekladú. Obchodný priestor ponúka možnosť ho aj rozdeliť na menšie časti, kde si viete vybudovať samostatný vstup. Samotný priestor celého objektu ponúka 289 m2, kde po vstupe z ulice je veľká miestnosť a v zázemí sú priestory na šatňu, sklady, kanceláriu, toalety, možnosť zariadenia reštauračnej kuchyne. Do skladov sa tovar dostane jednoducho od zadného vstupu. Parkovanie je v podstate neobmedzené na verejnom parkovisku námestia.

Cena prenájmu na vyžiadanie v RK

Ak ešte stále hľadáte ideálne miesto pre svoje podnikanie, oplatí sa prísť na obhliadku!

Pri vážnom záujme je možnosť aj kúpa tejto nehnuteľnosti, podrobné informácie pri osobnom stretnutí a po dohode s majiteľom.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
289 m2
Zastavaná plocha:
289 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
289 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti