Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Skvelá ponuka!!! Prenájom nebytového priestoru na podnikateľské účely v CENTRE Dunajskej Stredy, úž. plocha 54 m2, 2 prepojené miestnosti

Ulica: Hlavná
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Polyfunkčná budova
650 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

A-W Real Vám ponúka na prenájom nezariadený nebytový priestor na ponikateľské účely v centre Dunajskej Stredy s vlastným parkovaním.  Nebytový priestor sa nachádza v polyfunkčnej budove  s výťahom na 1. poschodí. Celková úžitková plocha je 54 m2. 

Ponúkaný priestor dispozične pozostáva z dvoch vzájomne prepojených miestností so samostatnými vstupmi, z jednej menšej a z jednej väčšej. Obidve miestnosti v minulosti boli využívané ako kancelárske priestory. V cene prenájmu je aj 1 x vonkajšie parkovacie miesto.

Rozloha a umiestnenie horeuvedených priestorov ponúka široké možnosti využitia na ponikateľské účely, ako napríklad: účtovnícka kancelária, office...atď.

LEN NA DLHODOBÝ NÁJOM!!!

Priestor ponúkame pre inteligentných a najmä bezkonfliktných záujemcov na podnikateľské účely so schopnosťou platenia nájomného (stály príjem, informácie o pracovnej činnosti .... živnostenský register atď. ) na minimálne 1 rok.

Cena nájmu je (bez DPH): 650,-€/ mesiac (12EUR/m2) + mesačne náklady cca. 50-100€ (závisí od spotreby). Pri prebratí priestorov sa uhrádza 2x kaucia + prvé nájomné. 

Ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte a skontaktujte sa so mnou. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku. Kontakt: 0917 656 551.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54 m2
Zastavaná plocha:
54 m2
Podlahová plocha:
54 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
tehla
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
4
Celková plocha:
54 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti